Voordelig verwarmers, partytafels en sanitair huren. Dan raden we www.partytime-kempen.be aan.
Home 

Home » Verhuur » Reviews

Reviews

Zeer tevreden: op de site zijn er duidelijke vermeldingen van prijs, afmeting + foto van het kasteel (zeer belangrijk voor de kids), zeer snel antwoord via mail over beschikbaarheid van het kasteeltje, zeer flexibel voor ophalen en terugbrengen, degelijke springkastelen die in goede staat verkeren, propere kastelen, scherpe prijzen,... Info over het gewicht van het kasteeltje kan een  meerwaarde zijn.
Familie Verstappen - De Busser Wim, Inge, Julie en Wout, Westerlo

Klantvriendelijke en nette kastelen, met een vriendelijke correcte behandeling .
Hans Koenig, Heist-op-den-Berg

Mooi springkasteel, proper, alles dik in orde. Geen problemen met opstellen en afbreken. Duidelijke afspraken wat betreft ophalen en terug leveren. Correcte afwerking van betaling. In één zien : zeker voor herhaling vatbaar!
Filip Vennekens, Balen

Ik heb vele prijzen vergeleken en dit bedrijf is werkelijk het goedkoopst! Afhaalformule!
Ann Dams, Geel

Wij huurden een springkasteel, maar helaas viel de blower regelmatig uit. Er bleek intern een slecht contact te zijn. Gelukkig was er een elektricien aanwezig op het feest die het probleem heeft hersteld, maar dit heeft toch meer dan een half uur in beslaggenomen. Bij het terugbrengen van het gehuurde materiaal was er enkel een familielid, aanwezig waardoor we het defect niet echt hebben kunnen melden aan een verantwoordelijke.
Sven Guns, Vorselaar

De kindjes hebben zich goed kunnen uitleven. Het springkasteel was perfect in orde en we werden goed geïnformeerd over het opstellen en afbreken ervan. 
Debby Horemans, Vorst-Laakdal

Super klantvriendelijk met correcte afspraken en het materiaal steeds voor 100% in orde! Een aanrader voor iedereen die een springkasteel wenst te huren.
Cools Johan, Olen

Zeer duidelijke website met grote foto's van de springkastelen en correcte informatie over afmetingen en prijs. Nadien zeer vlotte en vriendelijke communicatie over de bestelling.
Afhalen en terugbrengen verliep zeer vlot. Er werd ook de nodige tijd genomen om nog wat extra uitleg te geven. Springkasteel zelf was proper en in prima staat. Kortom perfecte service!
Kleine tip kan misschien zijn om een groter onderzeil te voorzien. Altijd handig zeker als je een springkasteel kiest met een schuif af aan de zijkant.  Maar sowieso een aanrader voor een volgend feestje!
Vicky Mols, Bouwel

Heel vriendelijk mensen die snelle service leveren. Heel flexibel met de uren van het huren van de springkastelen een uurtje langer houden was geen probleem. Het afbreken was in een hik en een flik gefikst zodat de rest van het feest niet gestoord wordt gewoon top service. 
Fam. Vets-Peeraer, Vorselaar

Het springkasteel was proper en in zeer goede staat. Bij ophaling en levering zeer vriendelijke mensen! Een top bedrijf om je feestje mee op te smukken!!!
Doreen Rits, Berlaar

Alles was dik in orde.
Tinne De Busser, Olen

Op gebied van service: jullie reageerden direct. In ons geval erg welkom, omdat het erg kort dag was.
Informatie rond wanneer en waar afhalen erg duidelijk. Huiselijke, warme sfeer. De prijzen in vergelijk met andere verhuurders zijn 'gezond', voor iedereen doenbaar! Orde en onderhoud schitterend. Kan niet beter!!!

Verachtert Mieke, Geel

Vertel je vrienden over ons.

Feestje! Fuifje!
Springkasteel!
Schoenen uit, duik vooruit
En zet je schrap!
Waarom is die vloer niet plat?
En gaat hij golven...
Bips en benen moeten volgen.
Ik spring een sprong
en heel even
lijk ik wel te zweven.
Feestje! Fuifje!
Springkasteel!

 
Op zoek naar verwarmers, partytafels en sanitair. Geen probleem, wij werken samen met een voordelige leverancier www.partytime-kempen.be.